Maalaustyöt, sisämaalaukset ja ulkomaalaukset – Turku ja Kaarina

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teemme maalaustyöt neljän vuosikymmenen vahvalla ammattitaidolla.

Sisämaalaukset: eloisampaa väriä kotiin tai yrityksen toimitiloihin

Teemme sisämaalaukset oikeaoppisin työmenetelmin hyvistä pohjatöistä loppuviimeistelyyn asti. Asiakkaisiimme kuuluu yksityisiä asiakkaita, yrityksiä ja yhteisöjä Turun ja Kaarinan seudulla, joita kaikkia palvelemme asiakaslähtöisellä asenteella.

Lue lisää palveluistamme

Ulkomaalaukset: suojaa seinäpinnoille ja uusi ilme koko talolle

Rakennusten ulkoseinät kuluvat ajan saatossa. Kovien vuodenaikavaihteluiden haasteita vastaan pitää taistella ajoittain huoltamalla seinäpintoja maalaamalla. Tuore maalipinta antaa talolle uuden ilmeen ja parantaa asumisviihtyvyyttä sekä kohentaa asuntosi myyntiarvoa. Ulkoseinien yleisilmeen selkeä huonontuminen kertoo parhaiten ulkomaalauksen tarpeellisuudesta. Tässä vaiheessa laudoitus on vielä hyvin pelastettavissa yksinkertaisella huoltomaalauksella ilman suurempia toimenpiteitä. 

Yleensä talon maalipinta pitää uudistaa 5–10 vuoden välein, jolloin suoja säilyy parhaiten ja estää ulkolaudoituksen lahoamista. Toteutamme ulkomaalaukset omakotitaloihin, rivitaloihin ja mökkeihin sekä ulkovarastoihin. Teemme myös ikkunapokien ja ovien maalaustyöt sekä entisöinnit. Kuten sisämaalauksissakin, myös ulkomaalauksissa perusteellinen pohjatyö on avainsana siistille ja hyvälle lopputulokselle.

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä, jos teetät esimerkiksi asunnon kunnossapitotöitä.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta

Kysy palveluistamme! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota / Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:

hCaptcha